Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Красимир Каракачанов от ВМРО коментира ситуацията с коронавируса в

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgКрасимир Каракачанов от ВМРО коментира ситуацията с коронавируса в
Коментари Харесай

Каракачанов: Аз не съм заразен! Коронавирусът така или иначе ще мине. Важното е после

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Красимир Каракачанов от Вътрешна македонска революционна организация разяснява обстановката с ковид в студиото на " Плюс-минус " по Нова тв:

" Аз нямам ковид. Засега е значимо да запазим живота на хората. Това ще мине - дали ще е след месец, два или три, значимото е да се мисли за икономическото развиване на страната по-късно. 

При най-малкото разтърсване по света нещата се разклащат, както виждаме. 

Земята в България се държи от най-вече 300 индивида. Основния запас на България това е земята. Сега има едни дотации на едни големи арендатори, които нямат интерес от друго, с изключение на да развиват зърнени култури. Няма зеленчукопроизводство, отглеждане на животни, преработвателна индустрия, която може да задържи хората в селата. Там българи не останаха. Обезлюдяват се, алкохолизира се популацията, младите бягат в чужбина, работят земеделие за непозната стопанска система. 

32 млн души население може да храни земята ни, това е тотална безнаказаност към стопанската система в този момент. 

Предлагаме неотложно погашение на суми от страната към компаниите, отсрочване на заеми и налози на жителите. Като свърши изключителното състояние, най-малко един месец е нужен да възстановят оборотите си. Не е задачата да напълним Германия с нова работна ръка. Ние предлагаме допълнение и еластичен метод към ограниченията на държавното управление. Нека има ваучери за туризъм за българите по българските курорти, с цел да не се юрнат към непознати страни.

За " биг брадъра " не би трябвало да се наблюдават хората с кого приказват от вкъщи си и какви уеб сайтове посещават, а дали се движат някъде, в случай че са под карантина.

Армията може да анулира полицията на избрани места, тя към този момент е подготвена да оказва помощ и го прави. Може да има взаимни патрули - военни и служители на реда за запазване на публичния ред. 2 400 индивида по границите можем да изпратим, в случай че се наложи.

Вдигаме възрастта за военна работа до 40 години, само че критериите за физическо и психическо здраве би трябвало да се покриват. Предлагаме връщането на наборната военна работа. "

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР